Particulieren - Verzekeringen

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig? - 15-05-2017
Goedendag, Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering lijkt nog het meest op een particuliere WA-verzekering en dekt de schade die voortkomt uit ongelukjes. Als u als ondernemer (of een van uw werknemers) bij een klant komt en een v ... Lees verder »

Hoe werkt factoring? - 02-05-2014
Een factoorbedrijf neemt de administratie en incasso van openstaande vorderingen van een onderneming over. De overnameprijs van deze vorderingen is lager dan de nominale waarde van deze vorderingen. Het factoorbedrijf loopt immers het risico dat de ... Lees verder »

Moet ik over de wegenwachtservice van de ANWB assurantiebelasting betalen? - 03-12-2013
De wegenwachtservice wordt gezien als een verzekering. U 'verzekert zich namelijk voor hulp' bij pech onderweg. Op verzekeringen wordt wettelijk gezien 21% assurantiebelasting geheven. Ook op de wegenwachtservice wordt derhalve assurantiebe ... Lees verder »

Wat is assurantiebelasting en waarover betaal ik dit? - 27-03-2013
Goedendag, Assurantiebelasting betreft de belasting die u moet betalen over de polis- en premiekosten van uw schadeverzekeringen. De verzekeraar heeft deze belasting doorberekend in uw premie. Per 1 januari 2013 bedraagt de assurantiebelasting 21 ... Lees verder »

Ik heb een verzekeringsnota ontvangen met een assurantiebelasting van 9,7%, klopt dit? - 20-03-2011
De assurantiebelasting is per 1 maart 2011 met 2,2% verhoogd. Dit betekent dat de assurantiebelasting per deze datum is gestegen van 7,5% naar 9,7%. De assurantiebelasting van 9,7% op nota's na 1 maart 2011 is dus juist. Belangrijk om te ontho ... Lees verder »

Wat zijn de voordelen van verzekeren? - 27-01-2011
Het voordeel van verzekeren is risicospreiding. U en vele anderen lopen het risico dat u iets gebeurt. Doordat u zich dan met vele anderen verzekert voor deze gebeurtenis draagt u met zijn allen het risico van deze gebeurtenis voor iem ... Lees verder »

Adverteren?

Wil je ook een breed publiek benaderen met financiële producten? Je kunt adverteren op de vraagbaak van deze website. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent.

Contact