Barry Loef Den Haag
08-01-2019

Welkom Barry!

 

“Ik word blij als andere mensen blij worden van mij!”

Deze zin is wel een aardige samenvatting van hoe ik in elkaar zit. Dienstverlener in hart en nieren! Na 16 jaar in de wereld van accountancy als controlerend accountant voelde ik mij meer ‘noodzakelijk kwaad’ dan dat ik bedrijven en ondernemers echt blij maakte met mijn aanwezigheid. Kortom, tijd voor verandering en tijd om te doen wat ik graag wil: ‘ondernemers helpen en ontzorgen’!

Expert
Vanuit mijn vorige werk heb ik veel ervaring opgedaan op administratief gebied. Inrichten van de administratieve organisatie en (jaar)verslaggeving. Maar ook het schrijven van businessplannen, meedenken op strategisch (extern/intern) gebied zijn de zaken die regelmatig voorbij kwamen.

Op dit moment zet ik mijn kennis en ervaring in om startende ondernemers te begeleiden op financieel gebied en ze daar wegwijs in te maken. En het feit dat ze daar oprecht heel gelukkig van worden, geeft mij heel veel voldoening!

Nieuwe kansen
Als kersverse partner van GoedOpOrde.nl ga ik in de regio Den Haag aan de slag. Hier hoop ik meer start-ups, zzp’ers en mkb’ers te gaan adviseren, ontzorgen en begeleiden naar een nog mooiere toekomst!

Mijn handelswijze is heel persoonlijk. Openheid, goede communicatie en eerlijkheid zijn de kernwoorden die je van mij kunt verwachten in een samenwerking. Daarnaast houd ik van een uitdaging! Samen met een goede portie energie en kennis van financiën is dat een ideale combinatie 😊.

Kennismaken
Benieuwd of ik dit echt waar kan maken? Kom eens langs voor een kennismaking! Uiteraard kunnen we ook eerst bellen om te kijken of ik jouw bedrijf GoedOpOrde kan maken 😉. Is je bedrijf al GoedOpOrde? Dat is fantastisch! Ook dan sta ik open voor een gezellige kop koffie op het kantoor in Den Haag 😊.

 


Benieuwd naar de andere teamleden?

Hoe online boekhouden jouw leven makkelijker gaat maken! – 9 voordelen op een rij

Voorbereiding op de KOR wijzigingen

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Administratiekantoor GoedOpOrde.nl om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Ik wil meer weten!