Wij zijn administratiekantoor GoedOpOrde.nl met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Utrecht. Bij ons is je administratie in goede handen. Sinds 2008 verzorgen wij de boekhouding en belastingzaken voor B.V.’s en ZZP-ers. Opgericht door ondernemers met een passie voor administratie. Met onze professionele en snelle service met vele tevreden klanten houden wij ons al 10 jaar stand.

Wij bestaan uit een kleinschalig en hecht team waarbij persoonlijk contact met en aandacht voor de klant hoog in het vaandel staat. De administratie doen wij voornamelijk digitaal. Door e-boekhouden heb je 24/7 realtime inzage en kun je facturen direct uploaden vanaf je telefoon of tablet. Wel zo makkelijk!

Waar wij voor staan:
☑ Persoonlijke betrokkenheid
☑ Flexibeliteit
☑ Betrouwbaar
☑ Enthousiast
☑ Kwaliteit

Ons bedrijf is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingadviseurs (NOAB). Dit betekent dat je ervan verzekerd bent dat de administratie voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

Heb je hulp nodig met jouw administratie? Wil je goede hulp en advies van een boekhouder die meedenkt? Maak dan een afspraak met ons!

Administratiekantoor GoedOpOrde.nl uit Alphen aan den Rijn is de boekhouder van de toekomst.

Wil je online en realtime inzage in de boekhouding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bekijk in deze video hoe het werkt en ben altijd realtime op de hoogte van de administratie!

Maak kennis met het team

Saleskanon met gevoel voor humor (24 – 32u p/wk)

Wij zoeken jou

Over jou Heb je nog nooit van ons gehoord? Dan hebben we je nog harder nodig dan we dachten! Herken jij jezelf in het volgende? Als jij er bij bent wordt er een hoop gelachen, gesprekken vallen nooit stil en je voelt je zelfs in de woestijn nog als een vis in het water. Ben […]

Lees meer over deze vacature