PRIVACY STATEMENT (AVG)

GoedOpOrde.nl B.V., vertegenwoordigd door, R. Spierenburg MSc (directeur) en M.P.L. Kulk MSc (directeur), kunnen persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van GoedOpOrde.nl B.V. In dit privacy statement leggen wij uit hoe wij omgaan met het verwerken van persoonsgegevens.

GoedOpOrde.nl B.V. verwerkt persoonsgegevens van mensen met wie wij direct of indirect een relatie hebben, willen krijgen of hebben gehad in het verleden. Het gaat dan voornamelijk om de volgende partijen:

  • Directe klanten en hun vertegenwoordigers;
  • Bedrijven en vertegenwoordigers die hun interesse in onze diensten kenbaar hebben gemaakt; en
  • Mensen die verbonden zijn aan een bedrijf of organisatie waarmee wij en relatie hebben, willen of hebben gehad.

Van deze partijen en vertegenwoordigers verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer; en
  • e-mailadres.

WAAROM GOEDOPORDE.NL B.V. UW GEGEVENS VERWERKT

De reden waarom wij uw persoonsgegevens verwerken is zodat wij telefonisch contact met u op kunnen nemen en/of u per email te kunnen benaderen. Daarnaast gebruikt GoedOpOrde.nl B.V. uw persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten opdrachtovereenkomst. Daarbij ook voor het versturen van nieuwsbrieven per e-mail nadat wij uw goedkeuring hiertoe hebben ontvangen.

HOELANG BEWAREN WIJ UW GEGEVENS

GoedOpOrde.nl B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld of, indien van toepassing, als er een juridische bewaarplicht op geldt. Uw persoonsgegevens kunnen alleen worden gebruikt door de medewerkers die hier, gelet op hun functie, toegang toe hebben. Onze medewerkers hebben tevens een geheimhoudingsplicht.

PERSOONSGEGEVENS DELEN MET ANDEREN

Uw persoonsgegevens worden alléén aan derden verstrekt indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

WEBSITE, COOKIES EN VERZAMELEN VAN BEZOEKERSGEGEVENS

Op de website van GoedOpOrde.nl B.V. maken wij geen gebruik van cookies. Wij maken op www.goedoporde.nl wél gebruik van Google Analytics om voor interne doeleinden te kunnen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. De bezoekersgegevens worden voornamelijk gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op onze website. GoedOpOrde.nl B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren en dus strikt voor interne doeleinden. Deze gegevens worden zo veel als mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. GoedOpOrde.nl B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via www.goedoporde.nl verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen en tevens heeft u het recht op gegevensoverdracht van uw eigen gegevens. U kunt hiertoe een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@goedoporde.nl. GoedOpOrde.nl B.V. zal zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen vier weken op uw verzoek reageren. Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

BEVEILIGDE WEBSITE VIA SSL CERTIFICAAT

GoedOpOrde.nl B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van GoedOpOrde.nl B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact via info@goedoporde.nl. Contactgegevens zijn te vinden op onze website.

GoedOpOrde.nl B.V.

namens deze,

GoedOpOrde.nl B.V.

namens deze,

M.P.L. Kulk MSc R. Spierenburg MSc

Kennismaken met online boekhouden?

Neem contact op met Administratiekantoor GoedOpOrde.nl uit Alphen aan den Rijn, om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ik wil graag Online Boekhouden!